Εξοργισμένη η Άννα Κανδύλη για τον ανιψιό της: Γιατί το παιδί από το λαιμό και κάτω είναι γεμάτο μώλωπες;

Εξηγήσεις από την αστυνομία στην Πάτρα ζητά η δημοσιογράφος του MEGA, Άννα Κανδύλη, καταγγέλλοντας ότι συνέλαβαν τον ανιψιό της και τον χτύπησαν! Είναι γεμάτος μώλωπες από το λαιμό και κάτω, είπε στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι», το πρωί του Σαββάτου (13.04.2024).

Η Άννα Κανδύλη μίλησε για τον ανιψιό της όταν στο πάνελ της εκπομπής συζητούσαν για την ΕΛ.ΑΣ. και τον άμεσο τρόπο που αντέδρασε σε δυο περιπτώσεις τις τελευταίες μέρες. Όπως αποκάλυψε η δικαστική ρεπόρτερ του MEGA, ο 20χρονος ανιψιός της οδηγήθηκε στο τμήμα γιατί δεν είχε ταυτότητα μαζί του και από το λαιμό και κάτω έχει μώλωπες!

«Επειδή κάναμε αρκετή κουβέντα προηγουμένως, και αναφέραμε δυο περιστατικά όπου η αστυνομία έδρασε εγκαίρως, θέλω να πω για ένα περιστατικό που συνέβη προχθές στην Πάτρα.

Έγινε μια επίθεση σε ένα περιπολικό αργά τη νύχτα. Λήγει αυτό το περιστατικό. Κάποια ώρα αργότερα βγαίνει περιπολία και αρχίζει να ψάχνει να βρούνε κάποιο συμμετέχοντα στα επεισόδια», ξεκίνησε την περιγραφή της η Άννα Κανδύλη.



Και συνέχισε: «Εκεί στα σκαλάκια, σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, κάθονται τρία παιδιά. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο ανιψιός μου, 20 χρόνων, είναι στην Αρχιτεκτονική, ξέρω πως έχει μεγαλώσει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Ζητούν ταυτότητες, ο ανιψιός μου δεν έχει ταυτότητα, του λένε να πάει στο τμήμα, τους ρωτάει γιατί αφού δεν έκανε κάτι.

Του περνούν χειροπέδες, σχηματίζεται μια δικογραφία γιατί τον συνδέουν με το περιστατικό που είχε γίνει. Δε θα μπω σε αυτό, θα αποφασίσει το δικαστήριο.

Εγώ απλώς θέλω να ρωτήσω γιατί αυτό το παιδί από το λαιμό και κάτω είναι γεμάτο μώλωπες.

Αυτό θέλω να ρωτήσω μόνο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.