Εξοργισμένος ο Snik – «Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Snik, Chinchilla. Το κομμάτι βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια views.

Ωστόσο, οι στίχοι του περιέχουν χυδαίους χαρακτηρισμούς για το γυναικείο φύλο ενώ σε αυτούς αναφέρονται και σεξουαλικές πράξεις και ναρκωτικά.

Με αφορμή τη δυσοίωνη επικαιρότητα πολλοί εκφράστηκαν αρνητικά για το τραγούδι, κυρίως μέσα από τα social media.

Έκαναν λόγο για προώθηση σεξιστικών στερεότυπων και τόνισαν ότι ο τράπερ επιλέγει μια θεματολογία άκρως επικίνδυνη.

Ο ίδιος βλέποντας τα σχόλια αυτά έγινε έξαλλος και με μία ανάρτησή του στα social media θέλησε να απαντήσει στις κατηγορίες.

Σε story του στο Instagram έγραψε

«Βλέπω πολλούς “καλοπροαίρετους” εκεί έξω. Πολλούς δημοσιογράφους που βγάζουν μίσος προς το άτομό μου, ίσως επειδή δεν έρχομαι στις εκπομπές σας ή επειδή δεν δίνω συνεντεύξεις στις γελοίες κουτσομπολίστικες φυλλάδες σας. Σέβομαι πολύ και αγαπώ το γυναικείο φύλο.

Μην προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου για να καλύψετε άλλα θέματα. Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια. Πάρτε το χαμπάρι ότι η μουσική ειναι showbiz.

Αλλιώς και οι ταινίες που βλέπουμε θα μας έκαναν να βγαίνουμε σαν τον Rambo στον Αμαζόνιο ή θα πηδάγαμε από φλεγόμενες γέφυρες σαν το Fast & Furious.

Και όσο για τα άτομα που κακοποιούν, βιάζουν ή έστω τους περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό κρέμασμα στο Σύνταγμα και λιθοβολισμός». 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.