«Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα»

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Παρασκευής, έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε κρεοπωλείο έπειτα από διαρροή φυσικού αερίου. Η έκρηξη σημειώθηκε στην οδό Ιουλιανού κοντά στη συμβολή με την οδό Αλκιβιάδου, στο κέντρο της Αθήνας.

Η έκρηξη προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου στο υπόγειου του κρεοπωλείου. Από την έκρηξη πήρε φωτιά το μίνι μάρκετ το οποίο είναι μεσοτοιχία με το κρεοπωλείο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο, πυροσβεστικά οχήματα και δυνάμεις της αστυνομίας. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έβγαλαν άλλες τέσσερις φιάλες υγραερίου από το κρεοπωλείο.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν τρία άτομα. Τα δύο άτομα φέρουν εγκαύματα ελαφρά ενώ το άλλο άτομο φέρει εγκαύματα σοβαρά ωστόσο όταν τον παρέλαβαν από το ΕΚΑΒ, είχε τις αισθήσεις του.

Συγκλονισμένοι φαίνεται να είναι οι κάτοικοι της περιοχής έπειτα από την έκρηξη. Αυτόπτης μάρτυρας που διαθέτει ανθοπωλείο στην περιοχή ανέφερε στο Newsbomb.gr: «Έγινε μια πολύ μεγάλη έκρηξη. Ακούστηκε ένα μπαμ φοβερό, βγήκα έξω από το ανθοπωλείο που έχω και βλέπω έναν καπνό μεγάλο, όλο το δεκαώροφο γεμάτο καπνούς. Βγήκε όλο το μαγαζί έξω. Ευτυχώς δεν πέρναγε άνθρωπος από το πεζοδρόμιο και δεν πέρναγε και αυτοκίνητο, θα είχαμε νεκρούς. Τυχεροί ήμασταν που δεν είχαμε θύματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.