Φονικός καβγάς με καδρόνια και ράβδους -Ανήλικος ο ένας δολοφόνος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε χθες βράδυ στο Τυμπάκι της Κρήτης, κατά την οποία ένας 37χρονος έπεσε νεκρός, ενώ άλλος ένας τραυματίστηκε.

Τα ξημερώματα οι αστυνομικές Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε δύο άνδρες, 31 και 39 ετών, καθώς και σε έναν ανήλικο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 37χρονου. Και οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται επίσης για συμπλοκή και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα. Εκτός από τους τρεις κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία, συνελήφθησαν ακόμη 14 άτομα για συμμετοχή στη συμπλοκή, ενώ εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Συμπλοκή με σκεπάρνια και ράβδους
Οπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, χθες το βράδυ, στο Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού οι αλλοδαποί, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου και τον τραυματισμό ενός 29χρονου που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα 17 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν ένα σκεπάρνι, μεταλλικοί και ξύλινοι ράβδοι κ.ά.

Επιπλέον, σε βάρος δέκα εκ των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.