Φόνσου: «Συνάντησα τον 53χρονο πριν 10 μέρες» – «Είχα γνωρίσει και την 12χρονη»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η ηθοποιός Άννα Φόνσου, η οποία αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σημειώνεται πως μόλις έγινε γνωστός ο εφιάλτης που ζούσε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου – ο οποίος βίαζε επανειλημμένα την ανήλικη και στη συνέχεια την εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής – κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του δράστη να φωτογραφίζεται με πλήθος καλλιτεχνών – μεταξύ αυτών και την Άννα Φόνσου – και πολιτικών.

Η Άννα Φόνσου σημείωσε πως κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα τραπέζι με τον δράστη στον Κολωνό. Εκεί είδε έξω από το εστιατόριο το κορίτσι να κάνει ποδήλατο στις 12 το βράδυ και να απευθύνεται στον δράστη στο πληθυντικό, καθώς – όπως αποκάλυψε – έκανε «θελήματα» για λογαριασμό του.

Για την γνωριμία της με τον δράστη είπε: «Ήρθε στο σπίτι του ηθοποιού. Μου λέει κ. Φόνσου έχετε ανάγκη από χορηγούς; Μπορώ να βρω και να σας ενισχύσω. Να σας φέρω κάτι αναψυκτικά; Θα πάω σούπερ μάρκετ. Και όντως έτσι έγινε. Έφερε τα πράγματα και τα πήγαμε στο σπίτι του ηθοποιού».

Η ίδια είπε πως τελευταία που τον είδε ήταν πριν δέκα μέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.