«Φοβόμαστε για την ζωή μας και αλλάξαμε σπίτι…» – Συγκλονίζουν Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό You παραχώρησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Πρόκειται για ένα ζευγάρι, το οποίο τους τελευταίου μήνες έχει απασχολήσει έντονα τα φώτα της δημοσιότητας και ουκ ολίγες φορές παρεξηγηθεί και χαρακτηριστεί ακόμα και trash από κάποιους.

Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι αποκαλύπτει ότι η ζωή τους δεν είναι μόνο αγκαλίτσες και φιλάκια, όσο και εάν φαίνεται απίθανο έχουν και εντάσεις που τις ξεπερνάνε με την βοήθεια δικού τους life coach.

Στην ερώτηση γιατί σταμάτησε να ασχολείται με το τραγούδι και ασχολήθηκε με τις θεατρικές παραγωγές, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε πως «ένας λόγος ήταν γιατί ήθελα να δώσω βήμα και δουλειά στα νέα παιδιά που δεν ήθελαν να υποκύψουν σε ανήθικες, εκβιαστικές προτάσεις και απειλές και να μάθουν ότι δεν είναι υποχρεωμένα να κάτσουν σε κανέναν για να κάνουν καριέρα. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό».

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τόνισε πως «από εκείνη την ημέρα έχουν γίνει κάποιες έμμεσες απειλές τηλεφωνικά, από κοινούς γνωστούς, για να με ενημερώσουν ότι εκείνος αισθάνεται ότι μιλάω για αυτόν. Μέσα στο μυαλό μας και εγώ και η γυναίκα μου νιώσαμε μια απειλή, για αυτό αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σπίτι, να προσέχουμε, να κλειδώνουμε και να εγκαταστήσουμε κάμερες παντού, πράγματα που στο παρελθόν ούτε καν μας περνούσαν από το μυαλό».

«Έχουμε απευθυνθεί σε ιδιωτική εταιρεία security γιατί αρχίσαμε να φοβόμαστε για την ζωή μας μετά από όλα αυτά. Όμως, σε όλο αυτό που περνάμε έχουμε κοντά μας τον κόσμο, από την πρώτη κιόλας μέρα που μιλήσαμε για τον έρωτά μας, όλοι μας άνοιξαν μια μεγάλη αγκαλιά που όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει περισσότερο…» είπε από την πλευρά της η Ιλάειρα Ζήση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.