«Επειδή το “έργο” είναι δυστυχώς χιλιοπαιγμένο, διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζομαι θωρακισμένα αυτοκίνητα», αναφέρει ο Γ. Δραγασάκης σε ανάρτησή του στο twitter, απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του χρέωσε πως κυκλοφορεί με θωρακισμένη BMW, την οποία είχε στο παρελθόν ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Μάλλον 2 χρόνια τώρα δεν μάθατε ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο κ. Βενιζέλος δεν έχει σχέση με το “δικό μου”».
«Ελπίζω, τώρα που το μαθαίνετε, να συμβάλετε κι εσείς στο να μην αναπαράγεται ένα τέτοιο ψέμα», πρόσθεσε.
Ο κ. Δραγασάκης είχε απαντήσει στις 11 Μαΐου 2015, μέσω facebook, για τα σχετικά δημοσιεύματα που τότε είχαν δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας:«Κατηγορηματικά λοιπόν, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν είναι το αυτοκίνητο που περιγράφεται. Το λάθος θα δικαολογείτο, η ηθελημένη παραποίηση γεγονότων είναι αδικαιολόγητη. Η “συγγνώμη” από τους εμπνευστές του “ρεπορτάζ” θα απαιτούσε ευθιξία που στην προκειμένη περίπτωση μάλλον είναι άγνωστη λέξη».
Γ. Δραγασάκης: Δεν χρειάζομαι θωρακισμένα αυτοκίνητα
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.





























