Γ. Γκιόκας: Το «διαζύγιο» Τσίπρα – Καμμένου βολεύει και τους δυο

«Αναμενόμενο» χαρακτήρισε το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, σημειώνοντας πως «μάλλον βολεύει και τους δυο».

«Το κρίσιμο ζήτημα είναι να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης ο ελληνικός λαός σε μια κυβέρνηση, η οποία έχει αναλάβει πολύ συγκεκριμένες δεσμεύσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό» σχολίασε ο κ. Γκιόκας σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος εκτίμησε όπως ο Αλ. Τσίπρας θα βρει τις ψήφους που του λείπουν από το κόμμα του Π. Καμμένου, ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα διατηρήσει ένα μέρος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας και θα εμφανίζεται ότι αντιστέκεται σε μια πολιτική που τη στήριξε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πλευρά της συνολικότερης πολιτικής των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. στα Βαλκάνια με στόχο την ένταξη αυτών των χωρών στην ευρωατλαντική συμμαχία. «Αυτή την πολιτική την υπηρέτησαν με πολύ μεγάλη συνέπεια τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Καμμένος, φτάνοντας μάλιστα αυτή τη στιγμή να έχει μετατραπεί η Ελλάδα σε μια απέραντη στρατιωτική αμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση» υποστήριξε.

Ανέφερε ακόμη πως το ΚΚΕ θα καταψηφίσει τόσο την κυβέρνηση όσο και τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας πως τον ελληνικό λαό δεν τον ενδιαφέρει «ποιοι θα είναι οι νέοι συνοδοιπόροι του κ. Τσίπρα». Απαντώντας σε ερώτηση για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, σημείωσε πως το κρίσιμο σήμερα είναι ο λαός να μην ψάχνει τις επιμέρους μικροδιαφορές ανάμεσα στο «κακέκτυπο διπολισμού που διαμορφώνεται», αλλά «να κάνει την πραγματική διαφορά» με ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.