Γ. Ραγκούσης: Είμαστε η παράταξη της Δι@ύγειας, πρέπει να γίνουμε και της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

Τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων καθώς και στην άρση των αντιθέσεων από την Επιτροπή υπό τον καθηγητή Νίκο Αλιβάζο προτείνει ο Γιάννης Ραγκούσης, για να ξεπεραστούν οι διαφωνίες για το ζήτημα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Παραθέτει το εξής απόσπασμα από τη δήλωση συμμετοχής των υποψηφίων: «…Δηλώνω ταυτόχρονα ότι δεσμεύομαι από όλες τις αποφάσεις της υπό την προεδρία σας ανεξάρτητης επιτροπής και ιδιαίτερα από αυτές που αφορούν … τη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα, τους κανόνες διαφάνειας, τους όρους και τη διαδικασία της ψηφοφορίας …», στο οποίο, όπως αναφέρει ο κ. Ραγκούσης, «βάλαμε και οι 10 υποψήφιοι την υπογραφή μας κι έχουμε δεσμευτεί να δείξουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη επιτροπή Αλιβιζάτου».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα τονίζει: «Όποιοι αναλάβουν την ιστορική και πολιτική ευθύνη να οδηγήσουν την ανεξάρτητη επιτροπή Αλιβιζάτου σε αδιέξοδο καθώς και αδυναμία λήψης αποφάσεων, τότε θα έχουν “ρίξει ατομική βόμβα” στον προοδευτικό χώρο για πολλές δεκαετίες».

Συμπληρώνει ότι η πιο ευγενική και όμορφη, πολιτικά, προσπάθεια ενότητας στον προοδευτικό χώρο δεν επιτρέπεται να δηλητηριάζεται με άγονες διαδικαστικές αντιπαραθέσεις, ούτε δικαιολογείται εξαιτίας αυτών των αντιπαραθέσεων να καθυστερεί κι άλλο ο πολιτικός διάλογος μεταξύ των υποψηφίων για τον ιδεολογικό και τον πολιτικό προσανατολισμό της νέας παράταξης.

«Είμαστε η παράταξη της Δι@ύγειας και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, γι’ αυτό πρέπει να γίνουμε και η παράταξη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας» καταλήγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.