Γ.Ρούσκας: Προσχηματική η επίθεση Ρουβίκωνα στο συμβολαιογραφικό γραφείο

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον πρόεδρο του συμβολαιογραφικού συλλόγου, Γ. Ρούσκα και αναφορικά με τη χθεσινή επίθεση Ρουβίκωνα:

Η επιδρομή στο γραφείο της συμβολαιογράφου αποδεικνύει ότι η επίκληση της πρώτης κατοικίας από τους επώνυμους κουκουλοφόρους είναι όχι μόνον προσχηματική αλλά και απολύτως ψευδής. Η κα Κ. την οποία στοχοποίησαν και επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν με απειλές οι κουκουλοφόροι, πριν επιδοθούν στους βανδαλισμούς, έχει διενεργήσει για την τράπεζα που αναφέρουν δύο πλειστηριασμούς επαγγελματικών ακινήτων, που βεβαίως κανένα δεν έχει την παραμικρή σχέση με κατοικία- πολλώ μάλλον με πρώτη κατοικία ή οικογενειακή στέγη.

Επρόκειτο συγκεκριμένα για κατάστημα και αποθήκη για επιχειρηματικό δάνειο με οφέλη 2,2 εκατ. € και αγροτεμάχιο με γραφεία και εργοστασιακό χώρο για επιχειρηματικό δάνειο με οφέλη 0,7 εκατ. €.

Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος δεν έχει μάλιστα καμία άλλη σχέση ή συνεργασία με την τράπεζα που αναφέρουν οι κουκουλοφόροι στην ανάληψη ευθύνης για την πράξη τους. Η στοχοποίηση των συμβολαιογράφων δεν μπορεί να είναι ανεκτή ούτε από το κράτος ούτε από την ελληνική κοινωνία.

ΠΗΓΗ news247.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.