Στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή βρίσκεται αυτή την ώρα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά αλλά και την έκβαση που είχε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.
Η συνάντηση του πρωθυπουργού με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ξεκίνησε στις 13:00, αμέσως μετά το τετ α τετ που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. Μόλις η Φώφη Γεννηματά μπήκε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό να τη ρωτά εάν θέλει να την κεράσει κάτι, εκείνη όμως ζήτησε μόνο ένα ποτήρι νερό.
Ακολουθεί ο διάλογος που είχαν στην αρχή:
Μητσοτάκης: Την τελευταία φορά ήσουν καταβεβλημένη. Τώρα σε βλέπω καλύτερα. (σ.σ. ήταν άρρωστη στην τελευταία συνάντηση που είχαν).
Γεννηματά: Ξεκουραστήκαμε τις γιορτές. Εσύ από τα βουνά κατευθείαν στα βαθιά.
Μητσοτάκης: Ηταν τριήμερη η ξεκούραση στο βουνό αλλά αναζωογονητική.
Γεννηματά: Στα βαθιά τώρα, είχα προτείνει πριν φύγεις, εθνική γραμμή αλλά δεν ήθελες. Καλή η ενημέρωση αλλά επιμένω στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.
Μητσοτάκης: Η εθνική γραμμή είναι δεδομένη, δεν θα έχουμε αποκλίσεις. Θα το διαπιστώσεις στη συνάντησή μας.
Γεννηματά: Να μην μας θεωρούν οι άλλοι δεδομένοι.






























