Γεωργιάδης: Αν δεν ευσταθούν οι καταγγελίες Καλογρίτσα, τότε ο Παππάς πρέπει να του κάνει μήνυση

Ξεκάθαρος με το θέμα που προέκυψε με τις καταγγελίες Καλογρίτσα για το Νίκο Παππά εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι σε περίπτωση που δεν ευσταθούν τα λεγόμενα του κ. Καλογρίτσα, τότε ο κ. Παππάς θα πρέπει να του κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Ο ένας δρόμος είναι να κάνει αμέσως μήνυση στον κ. Καλογρίτσα, καθώς αυτό είναι μια συκοφαντία εναντίον του και τότε ο κ. Καλογρίτσας οφείλει να παρουσιάσει τα όποια αποδεικτικά στοιχεία έχει για να αποδείξεις τους ισχυρισμούς του. Ή εάν ο κ. Παππάς δεν πάει στα δικαστήρια τον κ. Καλογρίτσα οφείλει αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει. Διότι αν δεν τον αποπέμψει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ πια υπάρχει αυτή καταγγελία στο δικαστήριο σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται αυτού του τύπου τις πρακτικές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο κ. Τσίπρας τώρα που τα έμαθε οφείλει να μην κρύβεται και να πάρει αποφάσεις. Αν και είναι αστείο να πιστέψουμε ότι ο κ. Παππάς τα έκανε χωρίς να τα ξέρει (ο Τσίπρας)», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «στημένο» τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η υπόθεση του κ. Καλογρίτσα δεν είναι μόνο πολιτικής φύσεως ζήτημα, αλλά και νομικής φύσεως.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.