Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Θεία δίκη για τους Αριστερούς η ελαφριά αισθητική του

Ως «θεία δίκη για τους αριστερούς» χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, την «ελαφριά αισθητική» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

«Για πάρα πολλά χρόνια εξέφραζαν την σοβαρότητα στη τέχνη. Ήταν πιο κουλτουριάρηδες. Για τους Αριστερούς είναι η τιμωρία τους ο κ. Κασσελάκης» είπε χαρακτηριστικα στο ΟΡΕΝ ο κ. Γεωργιάδης.

Συμπλήρωσε, μαλιστα, για τον κ. Κασσελάκη είπε ότι «έχει επικοινωνιακό ταλέντο και λάμψη αλλά είναι χαρακτηριστικά για να γίνει πρωθυπουργός; Δεν έχει πολιτική συγκρότηση. Δεν εκφράζει πολιτικό λόγο. Βγαίνει και λέει για τη Χαμάς ότι είναι ολίγο ανθρωπιστική οργάνωση και μετά έκανε τούμπα».




Ερωτηθείς, δε, για το επιχείρημα του ΠΑΣΟΚ ότι η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει ως αντιπλίτευση τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υγείας απάντησε «εμείς δεν επιλέγουμε αντιπολίτευση, όπως λέει το ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες το κάνουν αυτό. Εμείς απλά ακούμε τις εντολές του ελληνικού λαού. Αν ο κ. Ανδρουλάκης αισθάνεται στεναχώρια που τον περνά στις δημοσκοπήσεις ο κ. Κασσελάκης πρέπει να ψάξει να δει τι κάνει λάθος ο ίδιος. Θα δούμε και τις εκλογές τι θα γίνει».

Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «δεν θα κριθεί η κυβέρνηση την επομένη των ευρωεκλογών, δηλαδή στις 10 Ιουνίου. Θα κριθεί η πολιτική σταθερότητα».

«Οι Ευρωεκλογές έχουν παίξει ρόλο στην απόφαση των γιατρών για αποχή»

Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε, επίσης, ιδιαίτερα ενοχλημένος μετά την απόφαση των γιατρών των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων να σταματήσουν τα χειρουργεία από τις 27 Μαΐου στο «Αγλαΐα Κυριακού» και από την 1η Ιουνίου στο «Αγία Σοφία».

«Έχουν δίκιο να φωνάζουν και το υπουργείο όμως έχει κάνει τα πάντα. Και θέσεις προκηρύξαμε και μετακινήσεις κάνουμε. Και αποσπάσεις κάνουμε. Είναι το έλλειμμα αναισθησιολόγων στο «Αγλαΐα Κυριακού» μεγαλύτερο από ότι σε άλλα νοσοκομεία; Είναι λιγότερο. Έχουμε πολλά νοσοκομεία με περισσότερα προβλήματα αλλά λειτουργούν. Φοβάμαι ότι οι ευρωεκλογές έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στην απόφαση αυτή. Μιλούν για διαχρονικά αιτήματα. Και αποφασίζουν για την αναστολή λίγο πριν τις ευρωεκλογές;» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.