Γεωργιάδης: Θα πλήρωνα εισιτήριο για να ακούσω Καραμανλή-Σαμαρά

Την χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας, τις επιλογές για την Προεδρία της Δημοκρατίας, τα θέματα του υπουργείου Υγείας, αλλά και τις κόντρες του με τον Παύλο Πολάκη σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δώσαμε 9.000 ευρώ μεικτά (5.000 καθαρά) για παθολόγο στη Σαντορίνη και δεν πήγε κανένας», είπε αρχικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Για την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ τόνισε: «Ως προς το σύνολο της συζήτησης ήταν ενδιαφέρουσα και χρήσιμη. Οι βουλευτές δεν μίλησαν από κίνητρα υπουργοποίησης, αλλά από ενδιαφέρον. Αυτό είναι δείγμα υγείας. Ο Μητσοτάκης ήταν 6 ώρες εκεί. Μου αρέσει η ιδέα οι βουλευτές να λένε την γνώμη τους ελεύθερα»

«Η ΝΔ είναι γνήσιος εκφραστής του μικρομεσαίου, του αγρότη, του επαγγελματία», είπε σε άλλο σημείο.



Καραμανλής για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ;
Στη συνέχεια η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα σενάρια σχετικά με την πρόταση της ΝΔ για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Η συζήτηση για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας δεν είναι της παρούσης. Προφανώς θα ήταν άξιος ο Κώστας Καραμανλής , για το ποια θα είναι η επιλογή θα δούμε όταν έρθει η ώρα», είπε.

Επιπλέον όταν ρωτήθηκε αν θα δώσει το παρών σε εκδήλωση όπου θα μιλήσουν οι δύον πρώην πρωθυπουργοί, Κ. Καραμανλής και Αντ. Σαμαράς, ο κ. Γεωργιάδης ήταν αφοπλιστικός: «Θα μιλήσουν ο Καραμανλής και ο Σαμαράς και θα έχω κάτι καλύτερο να κάνω; Θα πλήρωνα και εισιτήριο».

Στη δικαιοσύνη η κόντρα με τον Πολάκη
«Αν λύσουμε τα προβλήματα του κόσμου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, να δουλέψουμε για να λύσουμε τα προβλήματα των ανθρώπων», είπε σε άλλο σημείο, ενώ ερωτώμενος για την αντιπαράθεσή του με τον Παύλο Πολάκη απάντησε:
«Θα υποβάλω και μήνυση και αγωγή στον Πολάκη και ελπίζω να μην κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία, τα καφριλίκια να τελειώνουν»

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.