«Γι’αυτό αρνήθηκα να γίνω ο προσωπικός μετεωρολόγος της Μαντόνα»

Ο Τάσος Αρνιακό σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, την Μαντόνα αλλά και την άγνωστη ιστορία γύρω από το επίθετό του.

«Είμαι 15 χρόνια στον ΑΝΤ1, ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν. Η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1 ξεκίνησε τυχαία όταν κάποια μέρα δεν έβρισκαν μετεωρολόγο να πει τον καιρό. Ο ΑΝΤ1 είναι μια οικογένεια, ο Μίνωας Κυριακού ήταν η αιτία που με πήραν στο κανάλι. Όταν τον είδα για πρώτη φορά, πήγα να του συστηθώ και μου είπε “θαυμαστής σου”», είπε αρχικά ο Τάσος Αρνιακός στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

Παράλληλα , ο Τάσος Αρνιακός εξήγησε τον τόπο με τον οποίο προέκυψε το επίθετό του.

«Το επίθετό μου προέρχεται από μία οικογένεια τους “Βάρσους” από την ορεινή Φωκίδα καταγωγή, από κει ξεκίνησαν οι “Αρνιακοι” και έφτασαν στην Αθήνα μαζί με τον Καραϊσκάκη. Έκαναν το επάγγελμα που ήξεραν καλά, κτηνοτρόφοι βοσκοί… Σε ένα γλέντι κάποιος φόρεσε μία προβιά μπροστά από το τζάκι και άρχισε να χορεύει και από τότε επικράτησε το «Αρνιακός», ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός.

«Ο κόσμος με ρωτάει συνέχεια για τον καιρό. Όταν είχε έρθει η Μαντόνα στην Αθήνα, ήθελε έναν προσωπικό μετεωρολόγο για τις μετακινήσεις της με το ελικόπτερο. Αλλά επειδή είχα πολλές υποχρεώσεις στον ΑΝΤ1, αρνήθηκα», πρόσθεσε ο γνωστός μετεωρολόγος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.