Γιαγιά έψαχνε τον «παπά» του Σασμού για να τον «σταυρώσει» στις Ευρωεκλογές

Πολλά ήταν τα χιουμοριστικά περιστατικά που έλαβαν χώρα την Κυριακή 9 Ιουνίου κατά τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών, με ψηφοφόρους να προσέρχονται στα εκλογικά κέντρα και να αναζητούν στα ψηφοδέλτια συγκεκριμένους υποψηφίους για να τους… «σταυρώσουν». Πολλά περιστατικά μάλιστα, χάρισαν άφθονο γέλιο στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Ένας εξ αυτών που βρέθηκε σε χωριό της ενδοχώρας στο Ηράκλειο, διηγήθηκε μία ιστορία με μία γιαγιά που μπήκε βιαστική στο εκλογικό κέντρο.

«Άκου να δεις», λέει του δικαστικού με βροντερή φωνή «εγώ δεν είμαι σαν τις άλλες γρες, που τους δίνουν το ψηφοδέλτιο στην τσέπη. Εγώ δεν κρατώ πράμα! Δώσε μου ένα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ». Ο δικαστικός αντιπρόσωπος της έδωσε τελικά το ψηφοδέλτιο και η γυναίκα μπήκε στο παραβάν.

Πέρασε λίγη ώρα, αλλά η ηλικιωμένη… άφαντη! Κοιτάζονται μεταξύ τους ο δικαστικός με τον γραμματέα και αναρωτήθηκαν τι είχε συμβεί. Έπειτα από δυο λεπτά βγήκε η γυναίκα, η οποία αφού έψαξε και δεν βρήκε τον… εκλεκτό της ρώτησε με αγωνία τον δικαστικό: «Μα πε μου μπρε, εκιοσάς ο παπάς από το Σασμό (εννοώντας τον παπά Μιχάλη Αεράκη από το σήριαλ) που είναι και δεν τον βρίσκω;»

Έσκασαν στα γέλια στο τμήμα όταν κατάλαβαν πως άλλο ψηφοδέλτιο ήθελε η γιαγιά! «Κυρία μου στο ΠΑΣΟΚ είναι υποψήφιος ο κύριος Αεράκης όχι στον ΣΥΡΙΖΑ». «Α γεια σου, αυτό θέλω» είπε ανακουφισμένη η ηλικιωμένη που άφησε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με το Cretalive.gr ξαναμπήκε στο παραβάν με το… σωστό ψηφοδέλτιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.