«Γιατί τον άφησαν να πεθάνει;»

Στο newsit.gr μίλησε ο αδερφός του 43χρονου που πέθανε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» για τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο από τον Διευθυντή της Β’ ΜΕΘ, Νίκο Καπραβέλο.

«Η οικογένεια μας επιφυλάσσεται και θέλει να θέσει κάποια ερωτήματα στον κύριο Καπραβέλο και στο νοσοκομείο Παπανικολάου, καθώς όλα όσα έχουμε αναφέρει για την υπόθεση του θανάτου του ανθρώπου μας προέρχονται από τα επίσημα έγγραφα του νοσοκομείου.

Μετά από όσα ειπώθηκαν για το αν ο αδελφός μου ήταν ένα τοξικοεξαρτημένο άτομο, ας μας φέρουν αποδεικτικά στοιχεία για αυτό, όμως και αυτό δεν ξέρουμε τι νόημα έχει. Ένας άνθρωπος, ο αδελφός μου χρειαζόταν βοήθεια και έπρεπε να του την προσφέρουν. Πήγε εκεί και έπρεπε να τον βοηθήσουν, τώρα το αν ήταν τοξικομανής, αλκοολικός ή οτιδήποτε άλλο αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Το ζητούμενο είναι γιατί τον άφησαν να πεθάνει; Και τι θα έπρεπε να είχαν κάνει για να τον βοηθήσουν;

Και αν, όπως ακούστηκε, δεν μπορούσαν να βρουν τη διεύθυνση του, γιατί δεν τον γύρισαν εκεί που τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο; Γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με το αν ήταν άστεγος, αλκοολικός, τοξικομανής ή οτιδήποτε και να μην μείνουμε στο βασικό. Γιατί δεν τον βοήθησαν και τον άφησαν να πεθάνει σε μια καρέκλα; Περιμένουμε άμεσα απαντήσεις».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης, newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.