Στο προσκήνιο για τα προκλητικά του σχόλια έρχεται και πάλι ο Θάνος Τζήμερος. Ο γνωστός πολιτικός, λίγες μόλις ημέρες μετά την «επίθεση» στη Σοφία Ζαχαράκη για την τοποθέτησή της στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, επανέρχεται με νέα ανάρτηση.
Αυτή τη φορά ο Θάνος Τζήμερος βάζει στο στόχαστρο τη νεοεκλεγείσα βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας και γνωστή τραγουδίστρια, Τζώρτζια Κεφαλά, με αφορμή τις στυλιστικές της επιλογές κατά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα.
«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter, ανεβάζοντας φωτογραφία της τραγουδίστριας. Λίγο αργότερα ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε σε νέα δημοσίευση, βάζοντας αυτή τη φορά στο κάδρο για τον ίδιο λόγο και τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος επέλεξε ένα πιο casual πουκάμισο για την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας Βουλής.
«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;», γράφει ο πρώην πολιτικός.
Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε η Τζώρτζια Κεφαλά όσον αφορά το χυδαίο σχόλιο που της έκανε ο Θάνος Τζήμερος για τις στυλιστικές της επιλογές κατά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.
Η γνωστή τραγουδίστρια και πλέον εκλεγμένη βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η ίδια να περιπλανιέται στο εσωτερικό της Βουλής μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, όπου μεγάλωσε στα στενά γύρω από το ελληνικό κοινοβούλιο.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Τζώρτζια Κεφαλά γράφει:
«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ’ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους άλλους.
Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας».
«Θέλω να σας πω το εξής. Εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ.
Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους», αναφέρει στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά.





























