Γιώργος Τράγκας: Ο παγκόσμιος χάρτης των εταιρειών που είχε δημιουργήσει

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Mega αποκάλυψε τον χάρτη των εταιρειών που είχε δημιουργήσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας σε όλο τον πλανήτη.

Ο δημοσιογράφος των εφημερίδων «Τα Νέα» & «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε το χάρτη των εταιρειών που είχε δημιουργήσει ο Γιώργος Τράγκας, οι οποίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Ειδικότερα, στη Βρετανία υπάρχει η εταιρεία «Manorgold LTD» μέσω της οποίας έγινε η αγορά της βίλας στην Κασσιόπη της Κέρκυρας.

Στην Κύπρο η εταιρεία «G.T.Line Media LTD» που δημιουργήθηκε το 2018, στη Γαλλία η μονοπρόσωπη ατομική επιχείρηση «Tragkas Georgios». Στις Βρετανικές Παρθένες Νήσοι έχουν εντοπιστεί οι: «Family Line LTD», «NORDALE GROUP S.A.» και «Bluebird Assets Corp.», ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Γιώργος Τράγκας είχε δημιουργήσει τρεις εταιρείες: Τις «BLUEBAY Haven LLC», «Neer View LLC» και «Pennview LLC».

Στο Μονακό υπήρχε η εταιρεία «M.Georgios Tragkaς – MEDIA POWER CONSULTING», ενώ η εταιρεία που είχε στον Παναμά, η «TACANA PORTFOLIO S.A.» είχε συμπεριληφθεί και στα Panama Papers.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.