Γιος χτύπησε τη μητέρα του και 30χρονος την πρώην σύζυγό του

Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη με ισάριθμες συλλήψεις. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέσα σε ένα 24ωρο, δύο νέες υποθέσεις άγριων καυγάδων ανάμεσα σε οικογένειες κινητοποίησαν την αστυνομία.

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη. Το πρώτο συμβάν σημειώθηκε σε σπίτι του Ηρακλείου όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε έναν γιο με τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το Cretapost.gr, ο 49χρονος δεν δίστασε μάλιστα να επιτεθεί στην 71χρονη, χτυπώντας την στο πρόσωπο και το σώμα!

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον 49χρονο με τη μητέρα του να δηλώνει πως επιθυμεί την ποινική του δίωξη. Ωστόσο, η σύλληψη του γιου έγινε αυτεπαγγέλτως, ενώ οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική με εντολή εισαγγελέα.

Κρήτη: Απείλησε την 27χρονη πρώην σύζυγό του
Το δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη σημειώθηκε σε γειτονιά του Ηρακλείου. Όπως ανέφερε το Cretapost.gr, ένας 30χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και άρχισε να την απειλεί και να τη βρίζει!

Η 27χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, λέγοντας πως δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά, αρκετά συχνά ο πρώην σύζυγός της την απειλεί και η ίδια τον φοβάται.

Ο 30χρονος, μόλις έμαθε για την καταγγελία σε βάρος του, πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.