Γνωστή παρουσιάστρια κατήγγειλε τον σύζυγό της για εξύβριση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στην αστυνομία κατέληξε ένας έντονος καβγάς ανάμεσα σε γνωστή παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, με τη γυναίκα να καταγγέλλει τον άνδρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και κατήγγειλε τον σύζυγό της για εξύβριση.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικές Αρχές πήγαν στο σπίτι της οικογένειας στην Αγία Παρασκευή και προχώρησαν στην προσαγωγή του άντρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, στο πλαίσιο της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Καθώς το αδίκημα της εξύβρισης δεν διώκεται αυτεπαγγέλτως, η γυναίκα θα πρέπει να υποβάλει μήνυση εφόσον επιθυμεί να κινηθεί η διαδικασία για τη σύλληψη του συζύγου της, κάτι που, προς το παρόν, δεν φαίνεται πιθανό.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστή κάποια προηγούμενη καταγγελία ή αναφορά για περιστατικό έντασης ή ενδοοικογενειακής βίας μεταξύ τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.