Γραμματέας ΠΑΣΟΚ: «Προβληματική» η συμμετοχή Χριστοδουλάκη σε εκδήλωση με Τεμπονέρα και Αχτσιόγλου

Την έντονη δυσφορία της Χαριλάου Τρικούπη για τη συμμετοχή του Μανώλη Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση μαζί με τους Διονύση Τεμπονρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων», εξέφρασε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, μιλώντας στο MEGA. Όπως είπε ο κ. Σπυρόπουλος, δεν υπήρξε ενημέρωση στο κόμμα για τη συμμετοχή Χριστοδουλάκη στην εν λόγω εκδήλωση. «Δεν υπήρχε ενημέρωση του κόμματος για τη συγκεκριμένη εκδήλωσε, ούτε συζήτηση με κάποιον στο κόμμα. Προφανώς, αυτό είναι προβληματικό, διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τους μήνες πριν τις Ευρωεκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να μπορέσουμε να είμαστε σε δεύτερη θέση και να αυξήσουμε σημαντικά τα ποσοστά μας, ώστε η χώρα να αποκτήσει σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ. Η εκδήλωση αυτή δεν βοηθά στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερη δύναμη» τόνισε.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Διονύση Τεμπονέρα στην εκδήλωση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος ανέφερε σχετικά:

«Δεν είναι στιγμή για τέτοιου είδους ζυμώσεις, έχουμε μπροστά μας τις Ευρωεκλογές. Ωστόσο, θεωρώ ότι δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και συζητήσεις, μολονότι ο τίτλος της εκδήλωσης ετεροπροσδιορίζει λίγο τα πρόσωπα και θεωρώ ότι λίγο βιάζονται και θα καούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.