H Mατίνα Παγώνη αποκάλυψε το πρώτο πράγμα που αγόρασε μετά το άνοιγμα των μαγαζιών

Σε πρόσωπο των ημερών έχει αναδειχθεί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία πέρα από τις καίριες τοποθετήσεις για τον κορωνοϊό, απασχολεί και για το ιδιαίτερο στιλ αλλά και για το χιούμορ της.

Αυτή τη φορά Αρτ από την εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου θέλησε να επισκεφτεί τη Ματίνα Παγώνη στο γραφείο της και να της προσφέρει ένα δώρο.

Πιο συγκεκριμένα της έκανε δώρο ένα beauty box με καλλυντικά το οποίο η γνωστή λοιμωξιολόγος άνοιξε on air και έδειξε να τη χαροποιεί ιδιαίτερα.
Στη συνέχεια ο Αρτ ρώτησε τη Ματίνα Παγώνη αν το πρώτο πράγμα που αγόρασε με το άνοιγμα των μαγαζιών ήταν καλλυντικά με τη λοιμωξιολόγο να λέει ότι «Δεν πήγα την πρώτη μέρα. Πήγα μετά από κάποιες μέρες αλλά ναι, μόνο καλλυντικά ήταν, τίποτε άλλο».

Η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε επίσης πως ο κόσμος που τη συναντά στο δρόμο της λέει πως από κοντά είναι πιο όμορφη και ότι η κάμερα την αδικεί.

Σε ότι αφορά στα της πανδημίας, η Ματίνα Παγώνη είπε ότι χαρταετό δεν προβλέπεται να πετάξουμε την Καθαρά Δευτέρα αλλά τα παιδιά θα ντυθούν με αποκριάτικες σχολές και θα πάνε στο σχολείο και θα δώσουν μια άλλη νότα.

Οσο για τις μάσκες προστασίας; Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη, αν όλα πάνε καλά, θα τις βγάλουμε τον Σεπτέμβη.

Δείτε το βίντεο με την Ματίνα Παγώνη:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.