H Ράνια Θρασκιά μιλά για τον σύντροφό της (βίντεο)

Η Ράνια Θρασκιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το πρωινό» και μίλησε για την ενασχόλησή της με την πολιτική μέσα από τους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογή της στη Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε και ορισμένες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

«Είμαι ισορροπημένη, είμαι καλά, έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει. Κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Υπάρχει ένας άνθρωπος υποστηρικτικός, βοηθητικός, φροντιστικός και είναι πολύ σημαντικό κι αυτό».

«Δεν με απασχολεί ο γάμος. Δεν γνωρίζω ακόμη αν θα ξαναέκανα, αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε χαρά στη ζωή. Ενώ έχω πονέσει πολύ, συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη, να δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Έχω πονέσει πολύ στην προσωπική μου ζωή, αυτή είναι η αλήθεια».

«Οι χωρισμοί φυσικά πονάνε. Είναι μια πολύ βαριά διαδικασία, έχει πένθος από πίσω. Αλλά όσο είναι καλά τα παιδιά μου, όσο μπορώ και αναπνέω και είμαι καλά, έχω αποφασίσει ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά. Έχω πέσει και έχω κλάψει τόσο πολύ που δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Την ίδια στιγμή έχω γελάσει και έχω σηκωθεί άλλο τόσο» δήλωσε.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.