Η 11χρονη Βασιλική πάλεψε μέχρι τέλους για να σωθεί

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν οι αστυνομικοί προκειμένου να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο «έφυγε» από τη ζωή η 11χρονη Βασιλική από την Ηλεία.

Ο 37χρόνος θείος και «σφαγέας» του κοριτσιού, εξακολουθεί να κρατάει το στόμα του κλειστό, να μην ομολογεί στους αστυνομικούς το κίνητρο της κτηνώδους πράξης του, ενώ δεν αποκαλύπτει και το που βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος, δηλαδή το κατσαβίδι με το οποίο ομολόγησε πως «πήρε» τη ζωή της ανιψιάς του σε ένα χωράφι κοντά στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας.

«Την σκότωσα με το κατσαβίδι. Δεν θυμάμαι που το πέταξα» αρκέστηκε να πει χωρίς να λέει περισσότερα, ούτε για το κίνητρο, ούτε για το φονικό όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο χωράφι της Ηλείας ήταν αποκρουστική. Το κοριτσάκι ήταν πνιγμένο στο αίμα, σε σημείο που ακόμα και ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο να μην μπορεί να καταλάβει πόσες «κατσαβιδιές» δέχτηκε.

Οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από το λαιμό υπάρχουν και τραύματα στα χέρια – εκτιμούν πως είναι αμυντικά και το παιδί πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να σώσει τη ζωή του – ενώ αυτό που δεν μπορούν να διευκρινίσουν είναι αν ο 37χρόνος σεσημασμένος και καταδικασθείς για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού (το βίασε το 2017, το 2020 έγινε το δικαστήριο και το Μικτό Ορκωτό Ζακύνθου τον καταδίκασε σε 9 χρόνια κάθειρξη όμως εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δίνοντας απλά το παρών στην Αστυνομία) κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι πριν το πάει στο χωράφι ή δεν πρόλαβε να εκτελέσει το αρρωστημένο σχέδιο του.

Και αυτό γιατί η μικρή φορούσε τα ρούχα της (ένα φουστάνι) και το εσώρουχό της. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε επόμενες ώρες, και μετά την ιατροδικαστική εξέταση οι αστυνομικοί θα μπορούν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το αποκρουστικό και αποτρόπαιο σκηνικό στα χωράφια της Ηλείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.