Η 17χρονη Νικολέτα την ώρα που περπατά στον δρόμο φεύγοντας από το σχολείο (βίντεο)

Δίχως απάντηση παραμένουν τα ερωτήματα για τον θάνατο της 17χρονης, η οποία έπεσε στο από γέφυρα στην Κρήτη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης (24.5.24).

Σοκ, οργή και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει και η απόφαση της Μητρόπολης να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο στο τελευταίο αντίο που είπαν συγγενείς και φίλοι στην 17χρονη μαθήτρια από το Μόχο Χερσονήσου στο Ηράκλειο, το Σάββατο (25.5.24). Με την οικογένειά της να επιμένει ότι η 17χρονη δεν αυτοκτόνησε.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Live News σήμερα Δευτέρα καταγράφεται η 17χρονη να περπατά στον δρόμο φεύγοντας από το σχολείο της.




Στις 11:03 το πρωί της Πέμπτης η Νικολέτα φαίνεται να περνά από το σημείο του δρόμου, όπου καταγράφεται από την κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής.

Στο βίντεο ντουκουμέντο η 17χρονη μαθήτρια φαίνεται να περπατά μόνη της με σχετικά γρήγορο βήμα.

Η 17χρονη επέλεξε, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, να διανύσει με τα πόδια την απόσταση 7,5 χιλιομέτρων από το σχολείο στο σπίτι της. Το σπίτι του κοριτσιού απέχει περίπου 1 χιλιόμετρο από τη γέφυρα από την οποία η Νικολέτα έπεσε στο κενό.




Σύμφωνα με μαρτυρία συμμαθήτριας και φίλης της 17χρονης στο Live News, «η Νικολέτα έφυγε με κλάματα από το σχολείο γιατί παρέδωσε λευκή κόλα.

«Εγώ γνωρίζω ότι εκείνη τη μέρα δεν είχε γράψει πολύ καλά ή είχε κάτι με το μάθημα και στενοχωρήθηκε με τον δάσκαλό της. Και μετά έφυγε τρέχοντας από την τάξη κλαίγοντας και πήγε στην τουαλέτα για να σκουπίσει τα δάκρυά της. Εκεί είδε την καθαρίστρια και την αγκάλιασε εκείνη τη στιγμή και μετά έφυγε πάλι τρέχοντας», ανέφερε συμμαθήτρια και φίλη της 17χρονης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.