Η αδελφή θύματος του κυκλώματος μαστροπείας αποκαλύπτει: «Έτσι κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε»

Τον τρόπο με τον οποίο ανακάλυψε την δράση του κυκλώματος μαστροπείας αποκάλυψε αδελφή θύματος της «ροζ» συμμορίας που προωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία.

Η αδελφή θύματος του κυκλώματος μαστροπείας περιέγραψε στο Live News πώς ανακάλυψε την δράση της σπείρας που εκμεταλλευόταν και την ανήλικη. Η 25χρονη από τον Ασπρόπυργο που συνελήφθη υποσχόταν εύκολο χρήμα και χλιδάτη ζωή σε ανήλικες μαθήτριες από 15 έως 17 ετών που έπεσαν θύματα του κυκλώματος μαστροπείας.

Κάποιες μάλιστα από αυτές, τις είχε «μυήσει» και στον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών. «Η κατάσταση με την αδερφή μου δεν έχει αλλάξει. Συνεχίζει ακόμη και σήμερα να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Τώρα τελευταία παρατήρησα, ψάχνοντας το κινητό της, όταν αυτή δεν με έβλεπε ότι εκτός από την 25χρονη της κανονίζει ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα», είπε αρχικά.

Στο πώς λειτουργούσε το κύκλωμα μαστροπείας που εξαρθρώθηκε περιέγραψε:

«Αυτή λοιπόν έχει προφίλ στο Instagram και φαινόταν σαν να είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στον πελάτη και την αδερφή μου. Αυτό το κατάλαβα γιατί έλεγε ας πούμε ”σε περιμένει αυτός” και ρωτούσε στην αδερφή μου αν φτάνει».

Και καταλήγοντας ανέφερε: «Διαβάζοντας με προσοχή τις συνομιλίες είδα κάπου ότι ζητούσε από την αδερφή μου μάλιστα να της δώσει 20 ευρώ επειδή ήταν αυτή που έφερνε πελάτες».




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.