Η Αγγελική Ηλιάδη δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον δρόμο: «Ήταν σε έξαλλη κατάσταση, το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί»

Ένα περιστατικό ακραίας έντασης, όπως η ίδια δηλώνει, βίωσε η Αγγελική Ηλιάδη το βράδυ της Πέμπτης όταν και μαζί με τον μικρό της γιο βρισκόταν στο αυτοκίνητο της. Μέσα από μια σειρά ιστοριών, τις οποίες και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια μίλησε για όλα όσα έζησε και την τάραξαν πολύ.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Αγγελική Ηλιάδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα ήμουν στο δρόμο και οδηγούσα, ένας τύπος πετάχτηκε μπροστά μου στα ξαφνικά και ήθελε από τα αριστερά να περάσει μπροστά μου και να στρίψει δεξιά. Μου επιτέθηκε λεκτικά, ούρλιαζε μέσα στον δρόμο και στο τέλος ήρθε προς το παράθυρο μου. Έκλεισα το παράθυρο, γιατί δεν ήξερα τις προθέσεις του και όλα αυτά τη στιγμή που είχα τον μικρό γιο μου μαζί στο αυτοκίνητο».

«Ο άνθρωπος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έβριζε και τον παρακαλούσα να ηρεμήσει. Δεν είχα πρόβλημα με αυτό που έκανε, αντιθέτως αυτός έριξε ευθύνες σε εμένα. Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί και αυτός συνέχισε να μου επιτίθεται. Κάποια στιγμή μου είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια, ήμουν μια γυναίκα μόνη με το παιδί μου και είχα να αντιμετωπίσω έναν άνθρωπο που έκανε σαν τρελός. Είμαι παρά πολύ ταραγμένη ακόμα, όμως λέω ευτυχώς που ήμουν ψύχραιμη και δεν συνέβη τίποτα χειρότερο».

«Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όλοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Δεν μπορώ όμως να χωνέψω ότι οι άνθρωποι συμπεριφέρονται έτσι. Καμία ανοχή από το κράτος, από την δικαιοσύνη, από τους νόμους. Πότε επιτέλους θα αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα σωστά; Πρέπει να σταματήσει αυτό. Βγαίνουμε στον δρόμο και κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή. Αν ήμουν άντρας, αυτός ο άνθρωπος δεν θα τολμούσε να συμπεριφερθεί έτσι» υπογράμμισε, λίγο πριν το τέλος, η Αγγελική Ηλιάδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.