Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τον θάνατο του δεύτερου συζύγου της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιώργος Ηλιάδης, πέθανε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και ο γιος της ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ, αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες για τη γνωριμία και τον γάμο της μητέρας του με τον Κύπριο επιχειρηματία και δημοσιογράφο.

Ο Γιώργος Ηλιάδης υπήρξε για 1,5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη κι όταν πήραν διαζύγιο, ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο. Ο πρώτος σύζυγος της αείμνηστης ηθοποιού ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, με τον οποίο απέκτησαν τον γιο τους Γιάννη.

 

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε ανάρτησή του: «Σήμερα έφυγε από την ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας, δημοσιογράφος και δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Γιώργος Ηλιάδης. Η γνωριμία τους γίνεται τον Νοέμβριο του 1976 στο κέντρο “Σκορπιός” που διατηρούσε εκείνος στην περιοχή του Χίλτον και ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Έζησαν μαζί για περισσότερο από πέντε χρόνια ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα που επισφραγίστηκε τον Ιανουάριο του 1982 με γάμο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης με ελάχιστους καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο καιρό αργότερα χωρίζουν καθώς επιστρέφει στην Κύπρο λόγω σοβαρών οικογενειακών εκκρεμοτήτων, γεγονός που καταρρακώνει κυριολεκτικά την Αλίκη. Τα επόμενα χρόνια διατηρούν επικοινωνία και στις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο, τον καλεί για να τον δει για τελευταία φορά, όταν όμως καταφθάνει, εκείνη έχει ήδη “φύγει”. Στη φωτογραφία, καλοκαίρι του 1980 στο εξοχικό στο Θεολόγο όπου έζησαν πέντε υπέροχα και αξέχαστα και για τους δύο, καλοκαίρια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.