Η αντίδραση της Ιωάννας όταν έμαθε ότι έφτασε στο δικαστήριο η δράστις

Δίκη για βιτριόλι: Απέναντι στην κατηγορούμενη θα καταθέσει τελικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο πως η 37χρονη που έριξε βιτριόλι το πρωί της 20ης Μαΐου 2020, θα ήταν και σήμερα απούσα από τη δικαστική αίθουσα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσήλθε λίγα λεπτά πριν από τις 9 στα δικαστήρια και λίγο αργότερα έφτασε και η 37χρονη κατηγορούμενη.

Λίγο πριν τις 09.30 η 37χρονη κατηγορούμενη μπήκε στη δικαστική αίθουσα, με την Ιωαννα Παλιοσπύρου να έχει καρφωμένο το βλέμμα επάνω της.

Την Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε η μητέρα της να ρωτήσει αν χρειάζεται κάτι και στη συνέχεια την πλησίασε ο συνήγορός Νικος Αλεξανδρής λέγοντάς της «μην νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς… είναι ανθρώπινο».

Η κατηγορούμενη κάθισε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του ακροατηρίου από τη δεξιά πλευρά, ενώ η Ιωαννα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά. Γύρω από την κατηγορούμενη βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη. Κατά τη διάρκεια των διαδικαστικών συνεννοήσεων η Έφη Κακαράντζουλα κάθεται σιωπηλή στην καρέκλα της κοιτώντας ευθεία.

«Αν αισθανθείτε δυσκολία, δυσφορία ενημερώστε» είπε ο πρόεδρος στην Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγο πριν ξεκινήσει την κατάθεσή της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για να εξιστορήσει όσα έγιναν εκείνο το πρωί.

Λύτρας: Δοκιμασία και η σημερινή διαδικασία
Δηλώσεις για την πολύκροτη δίκη με το βιτριόλι έκανε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η σημερινή ημέρα θα είναι δύσκολη για την Ιωάννα καθώς «θα πρέπει να εξιστορήσει ότι βίωσε εκείνο το τραγικό πρωινό. Θα πρέπει να πει στους δικαστές ότι ακριβώς έγινε», τόνισε ο κ. Απόστολος Λύτρας. «Θα ζητήσουμε κάποια στιγμή κάποιους μάρτυρες που είχαν συνομιλίες με την κατηγορούμενη», συμπλήρωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.