Η αποκάλυψη του εγγονού του Πασχάλη Τερζή για τον κορυφαίο ερμηνευτή

Στον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή, που απουσιάζει εδώ και χρόνια από τις πίστες και από την ελληνική μουσική βιομηχανία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο εγγονός του μεγάλου ερμηνευτή.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή, που φέρει και το όνομά του, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη τρυφερότητα στον παππού του και στην απόφαση να απέχει από το τραγούδι τα τελευταία χρόνια. Όπως τόνισε, ο Πασχάλης Τερζής δεν σταμάτησε λόγω ασθένειας αλλά από δική του προσωπική επιλογή. «Μέχρι εδώ έχω να δώσω» είπε. Μου είχε πει ότι το να αφήσει το μικρόφωνο ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να μένεις με την ωραία ανάμνηση κάποιου.

Το ίδιο έκανε και η Χάρις Αλεξίου.

Μα, ουσιαστικά αυτό δεν είναι γενναιόδωρο προς τον εαυτό σου αλλά και προς το κοινό; Να προσφέρεις μόνο όταν εσύ νιώθεις πως μπορείς.

Ερωτηθείς δε αν τον βλέπει συχνά, ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή απάντησε: «Τον είδα πολύ πρόσφατα, είναι μια χαρά. Έχει τον μπαχτσέ του, τα φρούτα, τα λαχανικά, τις κότες του. Κάνει μια ήρεμη ζωή αγρότη. Ζει τον έρωτα του με την Μαίρη, είναι πολύ αγαπημένοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.