Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας της

Η Χριστίνα Παππά «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε με την υγεία της, για τον πατέρα της αλλά και για τον γιο της.

«Αυτό δεν θέλω καν να το θυμάμαι, διότι πέρασα και ένα φοβερό πρόβλημα υγείας. Είχα πάθει ισχαιμικό από τη στεναχώρια μου, από την πίεσή μου και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι αυτό το πράγμα», είπε αρχικά στο «Happy Day».

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα η ζωή μου ήταν με τρομερά προβλήματα υγείας. Εγώ αν στάθηκα στα πόδια μου, στάθηκα από την αγάπη του κόσμου. Το λέω και το εννοώ. Δεν φαντάζεστε τι δύναμη μου έδωσε. Στο λέω και θέλω να κλάψω».

Η Χριστίνα Παππά γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Βόλο μαζί με την αδερφή της.

Είναι παιδί χωρισμένων γονιών και γνώρισε τον πατέρα της όταν ήταν 5 ετών. «Έχει φύγει από τη ζωή αλλά παραμένει μία πληγή», σημείωσε σχετικά.

Για την εγκυμοσύνη της σε νεαρή ηλικία, υπογράμμισε: «Όταν είσαι μικρός και καταπιεσμένος από το σπίτι, η παρουσία του μπαμπά που με φόβιζε, η καρδιά μου πήγαινε τι θα γίνει τώρα που θα γυρίσει στο σπίτι. Η πρώτη σου αγάπη νομίζεις ότι είναι αυτός και έτσι έγινε και έχω τον Δημήτρη και είμαι ευτυχισμένη. Ο Δημήτρης δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον πατέρα του. Τον αγαπάω, τον λέω Τιτίκο, περάσαμε ωραία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.