Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει το ρεπορτάζ εκπομπής περί του βίντεο ντοκουμέντου για τον Μάικλ Μόσλεϊ

Άμεση η απάντηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ μεσημεριανής εκπομπής ότι η Αστυνομία είχε το βιντεοληπτικό υλικό τέσσερις ημέρες πριν βρεθεί νεκρός ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ.

Με επίσημη ανακοίνωση τόνισε ότι το υλικό ήρθε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μετά την ανέρευση της σορού του 67χρονου Βρετανού.

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα σημερινό ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, το οποίο αναφέρεται σε κατοχή και μη αξιοποίηση από την ΕΛ.ΑΣ. βίντεο με τις κινήσεις του Βρετανού παρουσιαστή και το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε παραδοθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας πριν την ανεύρεση της σορού του.

Η πραγματικότητα είναι ότι το βιντεοληπτικό υλικό περιήλθε στην κατοχή της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την ανεύρεση της σορού. Τονίζεται πως από το μέχρι στιγμής προανακριτικό υλικό δεν προκύπτει πτώση του Βρετανού παρουσιαστή από ύψος.»





Σύμφωνα με το MEGA, το βίντεο-ντοκουμέντο από το κατάστημα δίπλα από το οποίο βρίσκεται ο φράχτης όπου δίπλα βρέθηκε νεκρός ο Μόσλεϊ είχε παραδοθεί στις Αρχές από την… Πέμπτη και δεν μπήκε κανείς στον κόπο να το δει, παρά μόνο αφότου βρέθηκε νεκρός ο Βρετανός.




Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.