Η ΕΛΑΣ αναζητά τον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε τον Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο

Τον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε τον 46χρονο Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο, το ιδρυτικό μέλος του γνωστού χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr, αναζητά η Αστυνομία.

Ο 46χρονος κινούνταν το βράδυ της Κυριακής πεζός στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θήβας-Θίσβης, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον 46χρονο στο σημείο και διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Όταν τελικά ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος έγινε αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη που κάλεσε το ΕΚΑΒ ήταν πια αργά. Ο 46χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όταν έγινε η κλήση στο ΕΚΑΒ ο μουσικός είχε φύγει ήδη από τη ζωή.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού που αναζητείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής, που μπορεί να έχουν καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας του ασυνείδητου οδηγού. Το δυστύχημα έγινε σε ένα σημείο που χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς «δύσκολο» και γι’ αυτό η έρευνα «ανοίγει» για να βρεθούν στοιχεία (υλικό από κάμερες) και από πιο μακρινά σημεία.

Ο 46χρονος είχε ιδρύσει μαζί με τον Νικόλα Καρίμανλη το γνωστό συγκρότημα Razastarr. Ήταν από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία μουσικής, ενώ θεωρούνταν ένας μουσικός ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος λίγες ημέρες πριν το θάνατό του είχε ανακοινώσει δράση για την ενίσχυση των πυρόπληκτων:

«Έχω ακόμα γύρω στα 200 αντίτυπα σε cd του άλμπουμ “Από το μηδέν στο είμαι”, του πρώτου προσωπικού μου δίσκου που κυκλοφόρησε το 2005.

Αύριο θα βρίσκομαι στην Λαμπηδόνα στον Βύρωνα, στο πάρκο μέσα, μεταξύ 4.00μ.μ και 6.00μ.μ. Θα δίνω το cd, 3 ευρώ ώστε ότι μαζευτεί να μετατραπεί σε είδη πρώτης ανάγκης. Παράλληλα θα έχετε κι ένα φοβερά αστραφτερό cd να κρεμάσετε ώστε να τρομάζετε τα περιστέρια να μην χέζουν τις βεράντες σας.

Όσοι και όσες θα θέλατε να στηρίξετε αυτό και να περάσετε μία βόλτα, θα υπάρχει κουτί ώστε να βάλετε το αντίτιμο, εννοώντας ότι δεν θα τα πουλάω. Δεν θα έχω ρέστα ή ξέρω γω. Θα σας παρακαλούσα αν και εφόσον έρθετε, να έχετε αυτό το ποσό των 3 ευρώ ώστε μόνοι σας να το τοποθετήσετε και εγώ να σας δώσω το cd. Παράκληση επίσης, τεράστια.

Θα ήθελα να μην δω, μπράβο και είσαι και ο πρώτος δικέ μου κτλ, ειλικρινά θερμά σας παρακαλώ. Επίσης θα παρακαλούσα να μην το κοινοποιήσετε. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ. Μοιραστείτε το με φίλους σας προσωπικά αν θέλετε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.