Η εμπλοκή του Απόστολου Λύτρα σε παλαιότερο περιστατικό βίας – Φέρεται να ξυλοκόπησε υπάλληλό του

Ένα άγνωστο περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος γυναίκας φέρνει στο φως η εκπομπή Το Πρωινό στο οποίο φέρεται να εμπλεκόταν ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε άγρια τη σύζυγό του και αυτή την ώρα απολογείται ενώπιον ανακρίτριας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, το 2016 το 100 έλαβε μία κλήση από το γραφείο του ποινικολόγου και στο σημείο μετέβη μηχανή της ομάδας Ζ. Εκεί βρήκαν μία γυναίκα, στην είσοδο της πολυκατοικίας, χτυπημένη στο πρόσωπο, η οποία κατήγγειλε τον Απόστολο Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της.

Οι αστυνομικοί, αφού πήραν την κατάθεσή της, την μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και την ενημέρωσαν ότι μπορεί να μεταβεί στο Α.Τ. για να καταθέσει μήνυση. Στο ενδιάμεσο ωστόσο, η κοπέλα, η οποία δήλωσε υπάλληλος του ποινικολόγου, φαίνεται πως επικοινώνησε με τον ίδιο, ενώ παραιτήθηκε και έφυγε.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Απόστολος Λύτρας, το 2017 ενεπλάκη σε ακόμα ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, καθότι φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει την τότε σύζυγό του, ωστόσο για την υπόθεση αυτή φέρεται να είχε αθωωθεί στα δικαστήρια.




Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.