Οι επόμενες εκλογές θα είναι ‘ντέρμπι για τρεις’ δηλώνει ο Κουτσούκος της ΔΗ.ΣΥ

Τη βεβαιότητά του ότι η κεντροαριστερά θα επιστρέψει σύντομα σε ποσοστά που θα της επιτρέψουν να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την εξουσία εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος.

Τοποθετούμενος στη συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα κ. Κουτσούκος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έφερε στη Βουλή το συγκεκριμένο νομοσχέδιο για να αλλάξει την ατζέντα από τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς. Μάλιστα καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει εμπλακεί σε μια «στείρα αντιπαράθεση με τη ΝΔ» η οποία, όμως, δεν μπορεί να ανακόψει την άνοδο της κεντροαριστεράς.

«Να το ξέρετε, οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπι για τρεις» είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ο κ. Κουτσούκος. Σημείωσε, μάλιστα, ότι τώρα μπορεί να μην έχει κανένα συνάδελφό του στη Βουλή να τον χειροκροτήσει λόγω της μικρής δύναμης της ΔΗ.ΣΥ στη Βουλή αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα. «Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε πολύ περισσότεροι…» διεμήνυσε σε όλες τις πλευρές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.