Οι ευρωεκλογές στο επίκεντρο της συνάντησης Γεννηματά – Νάλες

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για την πορεία της Ευρώπης και τις θέσεις των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών συζήτησαν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και η πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), Αντρέα Νάλες, στη συνάντηση που είχαν σήμερα, παρουσία του τομεάρχη Οικονομικών του ΚΙΝΑΛ Φίλιππου Σαχινίδη.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση η κ. Γεννηματά υπογράμμισε την ανάγκη η Ευρώπη «να κλείσει τον δρόμο στην ακροδεξιά και στους εθνικιστές».

«Είναι τώρα η ώρα στις ευρωεκλογές, εμείς οι σοσιαλδημοκράτες να προωθήσουμε ριζοσπαστικές και αποτελεσματικές λύσεις απέναντι στην διαρκή λιτότητα και τις συντηρητικές πολιτικές» είπε.

Όπως επεσήμανε, «η προοδευτική ατζέντα που εκφράζεται με την υποψηφιότητα του Φ. Τίμερμανς πρέπει να γίνει ορατή από τους λαούς μας για μια Κοινωνικά Δίκαιη Ευρώπη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.