Η εξομολόγηση της Κατερίνας Λέχου για τον σύζυγό της – «Το παραμικρό μου ολίσθημα το θεωρεί ποινικό αδίκημα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα, «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 21/5 η Κατερίνα Λέχου. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι σαν άνθρωπος είναι πολύ κλειστή και μελαγχολική, ενώ αναφέρθηκε πως ο σύζυγός της, Μάνος Στρατάκης την έχει αλλάξει αρκετά.

«Είμαι μελαγχολική φύση και κλειστή και μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Εγώ νιώθω φυσιολογική. Οι άλλοι που είναι συνέχεια χαρούμενοι δεν είναι φυσιολογικοί. Η χαρμολύπη είναι ένα ωραίο συναίσθημα, έχεις μία γλυκιά θλίψη» είπε η Κατερίνα Λέχου.



Σχετικά με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη ανέφερε: «Και το παραμικρό μου ολίσθημα το θεωρεί ποινικό αδίκημα, αλλά με συγχωρείς, επειδή με αγαπάει. Είναι ποινικό αδίκημα το ότι πχ δεν έβαλα το κρέας από την κατάψυξη».



Τέλος, η Κατερίνα Λέχου κατέληξε: «Σε πάρα πολλά με έχει αλλάξει και τον έχω αλλάξει κι εγώ. Έχω γίνει λιγότερο επικριτική, λιγότερο φωνακλοού, γιατί δεν αντέχει τις φωνές καθόλου και εγώ προέρχομαι από ένα σπίτι που φωνάζαμε. Αυτός δεν αντέχει, μπλοκάρει όλο το σύστημα, έχω χαμηλώσει το volume. Χωράω πιο εύκολα τους ανθρώπους».




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.