Η ευχή για τα Χριστούγεννα από ασθενή με κορωνοϊό: «Να προσέχετε»

Το δικό της δυνατό μήνυμα έστειλε, μέσα από μια ευχή για τα Χριστούγεννα, μια ασθενής που δίνει τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για μια γυναίκα που νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου» και μόλις εξήλθε από τη ΜΕΘ. Εχοντας ακόμα υποστήριξη με οξυγόνο και με φωνή αδύναμη, που φανερώνει τη «βίαιη» επίδραση του κορωνοϊού στο σώμα, η ασθενής αναφέρει:

«Εύχομαι να είστε όλοι γεροί και να μη βρεθεί κανένας στη θέση τη δική μου. Να είστε όλοι καλά. Προσέχετε όμως, γιατί γίνεται χαμός. Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ, χρόνια πολλά»

Δείτε το μήνυμα της μετά το 04:30 του βίντεο που έπαιξε η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»:

Παγώνη: Να επιστρέψουν γρήγορα στους δικούς τους
Στην ίδια εκπομπή, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, εξέφρασε τις ευχές της προς το υγειονομικό προσωπικό και τους ασθενείς που παλεύουν με τον ιό στις ΜΕΘ και τις κλίνες των νοσοκομείων.

«Περνούν δύσκολα, δεν είναι με τις οικογένειές τους, είναι σε θαλάμους. Να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά και ταχεία ανάρρωση, ώστε να πάνε στα σπίτια τους. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους νοιάζει σήμερα τι θα γίνει και το ρεβεγιόν. Τους ενδιαφέρει να είναι υγιείς και να επιστρέψουν στους δικούς τους. Να μην περάσουμε ποτέ ξανά τέτοιες μέρες» σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Παγώνη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες τις ζωές τους έχασαν από επιπλοκές του κορωνοϊού δυο νέοι άνθρωποι, 24 και 28 ετών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.