Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την Σίσσυ Χρηστίδου με… παρατεταμένη σιωπή και έναν βαθύ αναστεναγμό

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης συναντήθηκαν την Τρίτη στα δικαστήρια για; την διατροφή των παιδιών τους. Ο τραγουδιστής για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν κατέβαλε το συμφωνηθέν ποσό της τάξεως των 4.000 ευρώ, με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν στα δικαστήρια. Ο εισαγγελέας πρότεινε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή.

Το θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, παίζει σε όλες τις εκπομπές και στο Πρωινό μας. Η Φαίη Σκορδά, σχολιάζοντας το θέμα, είπε αρχικά: «Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι ένα θέμα πολύ λεπτό και αισθανόμαστε όλοι πολύ άβολα, το ίδιο και η ίδια. Εγώ κρατάω αυτό που είπε η Σίσσυ, ότι βρίσκομαι εδώ γιατί υποστηρίζω τα παιδιά μου».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Φαίη Σκορδά έμεινε σιωπηλή για αρκετή ώρα κοιτάζοντας την κάμερά της, εκφράζοντας μόνο έναν βαθύ αναστεναγμό. Στη συνέχεια δήλωσε: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι εκτιμώ έναν άνθρωπο, ο οποίος παρ’ ότι έχει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, υπερασπίζει τον εαυτό του γιατί ο νόμος είναι για όλους. Δεν το αφήνει στην άκρη γιατί μπορεί κάποιος να γράψει κάτι».

Από την πλευρά της, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε: «Αν δεν το έχει περάσει κάποιος αυτό, αυτή τη διαδικασία, αυτή τη διαπόμπευση, αυτούς τους πομπώδεις τίτλους που είναι σχεδόν θρίλερ, δεν μπορεί να καταλάβει καθόλου. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω, δεν έχω σάλιο».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, εμφανώς φορτισμένη από το θέμα, εξομολογήθηκε στον αέρα: «Όσες από εμάς έχουν χωρίσει, ξέρω ότι είναι πολύ σκληρό από όταν αρχίζεις να μετράς τα ποσά για να γίνει το συμφωνητικό με τον μπαμπά. Εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι σκληραίνει το πράγμα. Φτιάχνεις ένα χαρτί, ένα συμφωνητικό που αρχίζεις το παιδί σου να το βλέπεις σε ποσά. Για μένα ήταν ότι πιο σκληρό έχω βιώσει στη διαδικασία του διαζυγίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.