Η κατάθεση Φλώρου για τον Λυκουρέζο πριν τη σύλληψη

Σε διαλόγους που είχε ο Κλοντιάν Λεκοτσάϊ, ο αρχηγός της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» με τον δικηγόρο του, αλλά και με δημοσιογράφο είχε αναφέρει και το όνομα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Σε διάλογο που είχε «ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» με τον προφυλακισμένο δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο έγινε αναφορά σε συνάντηση που είχαν οι συνήγοροι του 65χρονου προφυλακισμένου δικηγόρου με την μεσολάβηση γνωστού ποινικολόγου, όπου φέρεται να ζήτησαν 2.000.000 ευρώ από τον επιχειρηματία, για να μην καταθέσει ο πελάτης τους σε βάρος του.

Ο διάλογος Λεκοτσάϊ-δικηγόρου -Τι ειπώθηκε για Λυκουρέζο
Αρχηγός Μαφίας: Μπράβο η κοπέλα, γιατί αυτή μου έχει ζητήσει εμένα 5.000 και εμείς έχουμε δώσει μόνο 1.700 και… όχι δεν στο λέω για τα λεφτά, σου λέω ότι μου είπε για την άλλη φορά τώρα που έρχεται 15 (του μήνα), μου λέει πρέπει να είσαι εκεί παρών, γιατί θα μιλήσουνε και ο Αλέξανδρος (Λυκουρέζος) και ο Γιώργος (Αντωνόπουλος).
65χρονος δικηγόρος: Ναι ναι
Αρχηγός Μαφίας: Απλά θα είναι και ο ΦΛΩΡΟΣ
65χρονος δικηγόρος: Βέβαια
Αρχηγός Μαφίας: Και εκεί σε κάποιες φάσεις θα πρέπει να σηκωθώ εγώ για να πω τα λόγια μου. Κατάλαβες; Ότι όπως είπε εσείς θα πω, κατάλαβες; Τώρα εντάξει εγώ που είμαι Αλβανός, θα το πιστέψετε ότι ζητήσαμε πέντε εκατομμύρια, γιατί είπα λάθος, πέντε χιλιάρικα, πέντε εκατομμύρια. Και ο Αλέξανδρος έχει ανάγκη για δύο εκατομμύρια; Που με δύο εκατομμύρια πάει κάθε πρωί στην τουαλέτα και… ο κύριος Γιώργος (προφυλακισμένο δικηγόρος) έχει ανάγκη για τρία εκατομμύρια που ούτε για τουαλέτα δεν τους, με καταλαβαίνεις με τι έννοια…
65χρονος δικηγόρος: Ναι βέβαια
Αρχηγός Μαφίας: Αυτά
65χρονος δικηγόρος: Να σαι καλά
Αρχηγός Μαφίας: Να σαι καλά και εσύ, εγώ τι να σου πω, πότε… εσύ πότε βλέπεις να, να είσαι, να σηκωθείς, σε τέτοια εννοώ που μπορείς να μαζέψεις κανά φράγκο
65χρονος δικηγόρος: Την Τρίτη Τετάρτη
Αρχηγός Μαφίας: Τρίτη Τετάρτη ε;
65χρονος δικηγόρος: Ναι

Η συζήτηση με δημοσιογράφο και η αναφορά στον Λυκουρέζο
Η κουβέντα που είχε ο Κλοντιάν Λεκοτσάι με τον δημοσιογράφο στέκεται σε ένα CD με καταγεγραμμένες συνομιλίες, το οποίο υπάρχει σε δικογραφία και το οποίο δεν έχει απομαγνητοφωνηθεί ολόκληρο:

Αρχηγός Μαφίας: Ναι όμως αυτοί μπορούν να πούμε εμείς θέλουμε για την υπόθεση δεν μπορούμε να ακούμε 68 giga που μιλάνε ο κόσμος ότι θέλουν.
Δημοσιογράφος: Δεν έχει σημασία, θα του πεις ποια θέλεις ακριβώς, θα του πει ο δικηγόρος από εκεί μέχρι εκεί.
Αρχηγός Μαφίας: Ααα
Δημοσιογράφος: Όχι όλο, θα του πει θέλω από εκεί ως εκεί να το εξετάσετε, από το τάδε λεπτό ως το τάδε λεπτό.
Αρχηγός Μαφίας: Ναι υπάρχει εκεί μέσα, υπάρχει ότι ο Αλέξανδρος, ο πως τον λένε ο Λ………. .
Δημοσιογράφος: Ναι
Αρχηγός Μαφίας: Ζητάει από το Ζαφειρόπουλο υποτίθεται δύο εκατομμύρια εγώ ζητάω πέντε εκατομμύρια, έ κάποιος άλλος ζητάει ένα εκατομμύριο.
Δημοσιογράφος: Είναι αλήθεια αυτά.
Αρχηγός Μαφίας: Είναι αλήθεια;
Δημοσιογράφος: Ναι υπάρχει σε κατάθεση Από του δικηγόρου του Αναγνωστοπουλου του Φλώρου.
Αρχηγός Μαφίας: Μπράβο εκεί είναι το ωραίο.
Δημοσιογράφος: Το θέμα είναι άλλο να το καταθέσεις και άλλο η φωνή, κατάλαβες;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.