Η Μαρέβα Μητσοτάκη στον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-3) το Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης, Πέτρα Κβίτοβα και προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στον τέταρτο γύρο του US Open.

Μια σπουδαία εμφάνιση, την οποία είχε την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφσκι, η οποία βρέθηκε στο box της Ελληνίδας τενίστριας και παρακολούθησε την μεγάλη αναμέτρηση.

Μαζί με την σύζυγο του πρωθυπουργού ήταν η κόρη της, Δάφνη, η οποία ξεκινάει σπουδές στην Αμερική, η μητέρα της Σάκκαρη, Αγγελική Κανελλοπούλου, η αδερφή της Ελληνίδας τενίστριας, Αμάντα, ο προπονητής της 26χρονης, Τόμι Χιλ και ο hit partner της Σάκκαρη, Γιάννης Στεργίου.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της, Δάφνη, στο νέο της ξεκίνημα.

Μαζί το βράδυ του Σαββάτου (4/9) επισκέφθηκαν το κεντρικό court του National Tennis Center της Νέας Υόρκης και είδαν από κοντά τη σπουδαία αναμέτρηση της Ελληνίδας τενίστριας με την Πέτρα Κβίτοβα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:  

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.