Η Μαρία Αντωνά πήγε για ποτό με τον Γιώργο Λιάγκα και ανέβασε story στο Instagram

Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι για ορισμένους από τον χώρο της τηλεόρασης ζευγάρι. Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει.

Το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο δημοσιογράφος ήταν μαζί με παρέα για ποτό. Μέσω Instagram, η Μαρία Αντωνά ανέβασε ένα boomerang story, δείχνοντας το ποτό της και έγραψε με ποιους ήταν στο μπαρ. Όπως έκανε γνωστό, βγήκε με τον Γιώργο Λιάγκα, τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή της Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την Λεάννα Μάρκογλου και τον Πάνο Καλλίδη.

Η ανάρτησή της

liagas

Οι δυο τους πέρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Πόρο, όπως φάνηκε στις αναρτήσεις τόσο της ραδιοφωνικού παραγωγού, όσο και του δημοσιογράφου και σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» ήταν μαζί στο νησί.

Στο story που ανέβασε μέσω Instagram ο Γιώργος Λιάγκας, έγραψε στα αγγλικά: «Χαμένος στον παράδεισο». Σε συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι μίλησε με τη Μαρία Αντωνά και ανέφερε σχετικά με αυτό, ότι η ραδιοφωνική παραγωγός είναι σε μια πολύ καλή φάση στη ζωή της αλλά δεν θέλει να μιλήσει δημόσια για την προσωπική της ζωή.

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά σε ερώτηση για τον παρουσιαστή
Τις προάλλες, ρεπόρτερ από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» συνάντησε την πρώην παίκτρια του Survivor και τη ρώτησε για τον δημοσιογράφο. Αρχικά, η Μαρία Αντωνά του είπε: «Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες».

Για τα δημοσιεύματα ότι είναι ερωτευμένη απάντησε στον δημοσιογράφο: «Τι θες να απαντήσω; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… Φιλάκια».

Στο τέλος, η Μαρία Αντωνά ρωτήθηκε αν είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Η απάντησή της ήταν: «Όπως είδατε, είμαστε φίλοι και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι ωραίο».

Πώς ξεκίνησε η φημολογία για τη σχέση τους
Το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συζήτησε με τους συνεργάτες της στο «Happy Day» για τη Μαρία Αντωνά και τις φήμες ότι έχει νέο σύντροφο μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη. Είπαν μάλιστα ότι πρόκειται για πολύ γνωστό άντρα της τηλεόρασης.

Αφού παρουσίασαν στην εκπομπή ένα στιγμιότυπο της Μαρίας Αντωνά και του Γιώργου Λιάγκα από κοινή έξοδό τους, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σχολιάστηκε στο πλατό, ότι ο δημοσιογράφος δεν έχει κυκλοφορήσει δημόσια με άλλη γυναίκα μετά το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά.

«Είναι μια συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Διακινείται μια πληροφορία ότι η Μαρία Αντωνά, που την έχω στην καρδιά μου, είναι ξανά ερωτευμένη. Εγώ που είμαι σε επικοινωνία με τη Μαρία, δεν έχει τύχει -τις τελευταίες 15 μέρες που λέγεται ότι βγαίνει με γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης- να της μιλήσω για να τη ρωτήσω αν ισχύει. Είμαι σίγουρη ότι το Μαράκι θα μου έλεγε» είπε η αρχικά η παρουσιάστρια, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με το παραπάνω.


Πριν μερικές μέρες, η Νάνσυ Παραδεισανού από την εκπομπή «Γεια σου» επισήμανε ότι το σπίτι του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά έχει νοικιαστεί και ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής λέγεται ότι συγκατοικεί με τη νέα του σύντροφο. «Η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο» είπε Νάνσυ Παραδεισανού.

Στην πορεία, επικαλέστηκε δικές της πληροφορίες, σχετικά με τη ραδιοφωνική παραγωγό, ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της με «πολύ γνωστό άνδρα της ελληνικής τηλεόρασης», όπως επιβεβαίωσε συνεργάτης της.

«Επιβεβαιώνω, είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός και είναι στον χώρο της τηλεόρασης. Είναι γνωστός και πολύ επιτυχημένος. Είναι μπροστά στις οθόνες, είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Μπορεί να είναι μια φιλία που μόλις ξεκίνησε» είχε πει από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στο «Γεια σου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.