«Η μητρότητα δεν έχει ηλικία»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το συγκινητικό μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας, έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της.

Μία λέξη, χίλια αισθήματα… Την πρώτη ανάρτηση, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έκανε το πρωί της Κυριακής η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχήθηκε στη μαμά της για τη γιορτή της Μητέρας, αναρτώντας μια φωτογραφία της Ελένης Βαρδινογιάννη – Κεφαλογιάννη από το παρελθόν και γράφοντας στη λεζάντα «Μαμά».

poster
Η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε στο Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά για τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της. «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία.

Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής.

Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία.

Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.