«Η περιουσία που έφτιαξα εγώ ήταν η αιτία για να σκοτώσουν το παιδί μου»

“Δεν είχα παντρευτεί, τώρα θα ήμουν νεκρή” δηλώνει η Ανθή Πριοβόλου.

Έπειτα από μακρά τηλεοπτική απουσία, η Ανθή Πριοβόλου επέλεξε να σπάσει την σιωπή της για την δολοφονία του γιου της στην κάμερα της νέας εκπομπής του Νάσου Γουμενίδη στο OPEN, Επί Τόπου. Φεύγει, χάνεται ο χρόνος. Δηλαδή μαθαίνεις σιγά σιγά ότι αναπνέεις. Θέλεις να μπεις στον τάφο με το παιδί σου. Με καλούν από τη ΓΑΔΑ για να μου πουν ότι έπιασαν τον πραγματικό αυτουργό και ότι τον έχουν δώσει στη δικασιοσύνη.

Ώσπου να πάω να ελέγξω την κατάσταση και να πάρω πληροφορίες, η ανακρίτρια τον είχε αφήσει έξω με περιοριστικούς όρους τους οποίους δεν τηρούσε και… του βγάζει και απαλλακτικό βούλευμα.

Τέσσερα χρόνια μετά έχω καταφέρει και έχω βγάλει ένταλμα σύλληψης και το πιάνουν τον πραγματικό αυτουργό στην Αλβανία” σημείωσε χαρακτηριστικά η πρώην Μις Ελλάς.

“Δεν είχα παντρευτεί. Τώρα θα ήμουν νεκρή (σ.σ. αν είχα παντρευτεί) γιατί θα είχα δικαίωμα στα περιουσιακά. Η περιουσία που έφτιαξα εγώ ήταν η αιτία για να σκοτώσουν το παιδί μου.

Ένα παιδάκι με 32 χρόνια διαφορά, τι να κάνει, τον αγαπάει τον σύζυγο του. Μετά κατάλαβα όμως ότι ο μόνος που αγάπησα στη ζωή είναι ο γιος μου”.

“Το χειρότερο όλων, μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που έχω περάσει, είναι πως ζητάω τα οστά του παιδιού μου και δεν μου τα δίνουν. “Όποιος θέλει τα οστά, θα τα πληρώσει” μου απαντάνε. Μου ζητάνε 40.000 ευρώ για να πάρω τα οστά του παιδιού μου.

Δεν με αφήσαν να χαρώ το παιδί μου αλλά δεν με αφήνουν ούτε να έχω τα οστά του. Δεν ζω πλέον τη ζωή που μου φόρεσαν” πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η Ανθή Πριοβόλου στη νέα εκπομπή του OPEN.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.