Η Πλεύση Ελευθερίας στηρίζει την απεργία της ΑΔΕΔΥ

Η Πλεύση Ελευθερίας στηρίζει την απεργία που προκήρυξαν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι όλης της χώρας. Όπως τονίζετια “Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ότι ενώ υποτίθεται ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, οι Δημόσιοι Υπάλληλοι εξακολουθούν να πένονται, οι μισθοί τους εξακολουθούν να είναι πολύ χαμηλοί και η περικοπή του 13ου και 14ου μισθού, που η περικοπή τους εμφανίστηκε στις αρχές της περιόδου των μνημονίων ως κάτι προσωρινό, εξακολουθεί να ισχύει.

Η Πλεύση Ελευθερίας από τον Δεκέμβριο έχει καταθέσει πρόταση νόμου για την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού. Η Κυβέρνηση αποφεύγει να φέρει αυτήν πρόταση νόμου στη Βουλή για συζήτηση με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Η αλήθεια είναι ότι λεφτά βρίσκουν πάντα για να τα δώσουν εκεί που θέλουν κι όχι εκεί που χρειάζονται.

Η Ζωή σε σχετική δήλωση σημείωσε: «Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των δημοσίων υπαλλήλων, των εργαζομένων στις δημόσιες υπηρεσίες, εκείνων που καλούνται να υπηρετήσουν τον πολίτη και προσκαλούνται να τον κάνουν δυστυχώς αρνούμενοι το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια».

Παρακολουθήστε τη δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.