Η πρόγνωση Κολυδά για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Παρά το γεγονός ότι μόλις τελείωσε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο επόμενο τριήμερο, αυτό της 25ης Μαρτίου με τον καιρό να μην είναι τόσο ευνοϊκός αυτή τη φορά, για συγκεκριμένα γεωγραφικά διαμερίσματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις του Θοδωρή Κολυδά:

Την Παρασκευή η έξοδος θα γίνει με αστάθεια στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα , όχι όμως ιδιαίτερα έντονη. Το Σαββατοκύριακο η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά , ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και η θερμοκρασία θα ανέβει -κυρίως την Κυριακή- που θα γυρίσουν οι άνεμοι σε νοτιάδες.
-Ανήμερα της Εθνικής μας εορτής θα έχουμε βροχές στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο (καιρός του “Π” ), ενώ στα υπόλοιπα θα υπάρχει μόνο τοπική συννεφιά.
-Η παρέλαση χωρίς προβλήματα.

– Στην επιστροφή προσοχή στους δρόμους, αν και από το απόγευμα προβλέπεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού.

Ειδικά, την Παρασκευή περνάει μια διαταραχή που θα δώσει βροχές στα κεντρικά και νότια, το Σάββατο αυτή η αστάθεια θα περιοριστεί και την Κυριακή φτιάχνει ο καιρός, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Όπως όλα δείχνουν, την 25η Μαρτίου, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας φαίνεται να προσεγγίζει τη χώρα μας από την Ιταλία. Τα φαινόμενα φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν κοντά στο μεσημέρι και μάλλον θα γενικευτούν προς την κεντρική και βόρεια χώρα.

kairos-25imartiou


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.