Η πρώτη αντίδραση της Μάρας Δαρμουσλή για τη φωτιά στο εστιατόριο

Από τα ΜΜΕ δήλωσε ότι έμαθε για τη φωτιά στο εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία διατηρεί ποσοστό ιδιοκτησίας σε αυτό, με την ίδια να τονίζει ότι «έχει καταστραφεί ολοσχερώς».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για τη φωτιά στο εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, η Μάρα Δαρμουσλή δήλωσε πως «από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές», καθώς ο σεφ του μαγαζιού διατηρεί ποσοστό ιδιοκτησίας σε αυτό. «Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος», πρόσθεσε η Μάρα Δαρμουσλή για τη φωτιά στη Νέα Σμύρνη, η οποία έφτασε μέχρι και τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας ακριβώς από πάνω.

Παράλληλα, εξήγησε ότι «κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει απ’ τις κάμερες, τι έχει καταγράφει, δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργούσε το κύκλωμα και που έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς.

Ήταν μεγάλη επένδυση, από εκεί και πέρα, είμαι και μητέρα, έμαθα άνθρωποι κάηκαν. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πήγε το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας άνθρωπος τίποτα γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό! Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων.

Δεν έχω, ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε είχα απειλές, ούτε μισή η οικογένειά μας, δεν είχαμε τέτοια θέματα. Να είμαστε καλά, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Αρχές και οι αρμόδιοι, οι οποίοι θα αναλάβουν και θα ψάξουν και θα δούνε τι θα γίνει», κατέληξε η Μάρα Δαρμουσλή.

Ένας εγκαυματίας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, τον οποίο διέσωσαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο εστιατόριο με γερανοφόρο, ενώ απεγκλώβισαν και ένα βρέφος από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου της πολυκατοικίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.