Η πρώτη αντίδραση του συντρόφου της Μυριέλλας στο φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθαν αρκετά κοντά στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ανταλλάσσοντας μάλιστα το πρώτο τους φιλί!

Βέβαια, η γνωστή ηθοποιός εδώ και κάποιο διάστημα διατηρεί σχέση έξω από το παιχνίδι με τον μουσικό Γιάννη Λυγνό. Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή μίλησε στο HELLO για την αγαπημένη του, ενώ σχολίασε και το φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον γοητευτικό Μαχητή.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε αρχικά ο John Lygnos.

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο». «Θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ» υπογράμμισε ο John Lygnos.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.