Η σφιχτή αγκαλιά της κ. Σουζάν στην εγγονή της-Στην Αλόννησο η κόρη της Καρολάιν

Έφτασε στην Αλόννησο το απόγευμα της Τρίτης η μικρή Λυδία μαζί με τη μητέρα της Καρολάιν, Σουζάν, η οποία πλέον μαζί με τον άνδρα της θα έχει την προσωρινή επιμέλεια της εγγονής της.
Γιαγιά και εγγονή αφότου έφθασαν στο νησί, μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο, και μαζί με μια καλή φίλη της κ. Σουζάν πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στο νησί.

Πριν λίγη ώρα, η μητέρα της Καρολάιν και γιαγιά της μικρής Λυδίας, έβγαλε την εγγονή της στο μπαλκόνι. Κρατώντας την μια σφιχτή αγκαλιά, οι δύο τους κοίταζαν την θάλασσα. Η κ. Σουζάν καλείται να καλύψει το μεγάλο κενό της κόρης και να είναι αυτή που θα καθοδηγήσει στα πρώτα βήματά της την μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, οι γονείς του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου, από τον οποίο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα, θα μπορούν να τη βλέπουν 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο. Εκεί όπου μεγάλωσε η μητέρα της, αλλά και εκεί που γνώρισε τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε, αλλά της πήρε τη ζωή.

Κατά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα, και οι δύο πλευρές θέλησαν να αποφύγουν τις κάμερες για το καλό της μικρής Λυδίας, η τραγική ιστορία της οποίας συγκίνησε το πανελλήνιο, καθώς καταδικάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα να μεγαλώσει χωρίς τους γονείς της.

Μια μεγάλη «αγκαλιά» για τη μικρή Λυδία
Ολόκληρο το νησί πλέον είναι μια αγκαλιά για τη μικρή Λυδία. Όλοι ανέμεναν την άφιξη της μικρής στον τόπο όπου μεγάλωσε η μητέρα της.

Μάλιστα η γιαγιά της ετοιμάζει το καινούριο της δωμάτιό. Στα μάτια της βλέπει την κόρη που έχασε τόσο άδικα. Το κλάμα της μικρής μοναδική παρηγοριά στον πόνο της.

Στο πλευρό της οικογένειας θα σταθούν ειδικοί παιδοψυχολόγοι προκειμένου η μικρή Λυδία να μάθει όταν και όπως πρέπει τον τρόπο που η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.